۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۱ خرداد
English
صفحه اصلی
1402/01/22 جلسه هماهنگی و برنامه ریزی راهپیمایی روز جهانی قدس شهرستان قائنات به ریاست فرماندار و با حضور اعضا، در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی راهپیمایی روز جهانی قدس شهرستان قائنات به ریاست فرماندار و با حضور اعضا، در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
🔻جلسه هماهنگی و برنامه ریزی راهپیمایی روز جهانی قدس شهرستان قائنات، به ریاست دکتر محمدی فرماندار و با حضور تمامی اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری، در این جلسه، برنامه ریزی های نهایی برای اجرای هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی روز قدس در شهرستان بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت.
🔸فرماندار در این جلسه عنوان کرد: روز جهانی قدس روزی است که با تدبیر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) حول اتحاد مسلمانان برای آزادسازی فلسطین اشغالی و قدس شریف بنا گذاشته شد و رهبری معظم انقلاب اسلامی نیز ادامه دهنده راه ایشان بوده اندو وظیفه ما فراهم کردن فضای مناسب برای حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس بوده و همه مسئولان باید در این راستا تلاش نمایند.
🔸وی ادامه داد: روز قدس بهترین فرصت برای بیان ابعاد مختلف جنایات اسراییل بر ضد مردم فلسطین و سایر ملت های مسلمان و آزادی خواه جهان است وباید از این فرصت تاریخی بهره گرفت.
🔸در این جلسه هم چنین مسیر راهپیمایی روز قدس در شهر قائن، از سه راه مسجد جامع به سمت مصلی در ساعت 10 اعلام گردید.
تعداد بازدید: 473
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات    
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به استانداری خراسان جنوبی میباشد.
Powered by DorsaPortal