طی روز جاری جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان برگزار گردید.
کریمی فرماندار شهرستان در این جلسه بیان داشت: صرفه جویی را باید از ادارات و نهادهای دولتی شروع کنیم، ادارات باید آمادگی لازم را برای ارائه خدمات در زمان بحران و قطعی برق و گاز داشته باشند.
سپس در این جلسه تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ گردید:
1. کلیه اماکن دولتی عمومی و خصوصی در طول روز نهایت صرفه جویی در مصرف گاز و برق معمول داشته و روشنایی شب محوطه سازمان ها و ادارات با حداقل ممکن صورت پذیرد.
2. کلیه ادارات دولتی و غیر دولتی، مراکز آموزشی و نظامی( بخش های اداری) موظفند موتورخانه های اصلی خود را از ساعت 14 تا 6 صبح روز بعد خاموش نمایند. همچنین موظفند این الزام را در تمامی ساعات روز های پنجشنبه و تعطیل رسمی نیز رعایت نمایند.
3. شهرداران تابعه نسبت به قطع برق کلیه بوستانها و پارکهای سطح شهرستان اقدام و با به کار گیری نیرو در طول شب نسبت به حفاظت و صیانت از بوستان ها، پارک ها و سایر اماکن عمومی اقدام نمایند.
4. اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نسبت به قطع برق پارک جنگلی اقدام و با به کار گیری نیرو نسبت به تامین امنیت و حفاظت از تأسیسات پارک اقدام نماید.
5. مقرر گردید جهاد کشاورزی به کلیه جامعه هدف خود ( مرغداری ها، گلخانه ها و... ) ابلاغ نماید برای تهیه و آماده به کار نمودن ژنراتور برق اضطراری اقدام نمایند.